1749890.jpg

Jauheliharisotto

400 g jauhelihaa

2 porkkanaa

pala juuriselleriä

1 sipuli

2 rkl öljyä

2 dl risottoriisiä

8 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

valkopippuria

timjamia

basilikaa

pala purjoa

1 paprika

Paista jauheliha ja laita se sivuun odottamaan. Kuori porkkana, selleri ja sipuli. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasvikset ja riisi siinä puuhaarukalla käännellen. Lisää vesi, liemikuutio ja mausteet. Paloittele purjo ja paprika ja lisää ne kypsymään mukaan. Keitä risottoa vielä 10-15 minuuttia kannen alla pienellä lämmöllä. Lisää lähes valmiiseen ruokaan paistettu jauheliha, jonka voit maustaa haluamallasi mausteilla.