Jauheliharisotto
400 g jauhelihaa
2 porkkanaa
pala juuriselleriä
1 sipuli
2 rkl öljyä
2 dl risottoriisiä
8 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
valkopippuria
timjamia
basilikaa
pala purjoa
1 paprika
Paista jauheliha ja laita se sivuun odottamaan. Kuori porkkana, selleri ja sipuli. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasvikset ja riisi siinä puuhaarukalla käännellen. Lisää vesi, liemikuutio ja mausteet. Paloittele purjo ja paprika ja lisää ne kypsymään mukaan. Keitä risottoa vielä 10-15 minuuttia kannen alla pienellä lämmöllä. Lisää lähes valmiiseen ruokaan paistettu jauheliha, jonka voit maustaa haluamallasi mausteilla.
Kommentit