Tämä pannari oli kyllä fiksu kokeilu! Mustikka tuo aika paljon vaihtelua tavalliseen pannariin ja makua myös. :P Oli ihanaa, erityisesti vaniljajäätelön kanssa. ;)

1942117.jpg

Mustikkapannukakku

uunipannullinen, 8 palaa

3 munaa

6 dl maitoa

3 dl vehnäjauhoja

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

20 g voita tai margariinia

1 ps (200g) pakastemustikoita

1/2 dl sokeria

Riko munien rakenne kulhossa. Lisää joukkoon maito, jauhot, sokeri, suola ja sulatettu rasva. Anna taikinan turvota noin 30 min. Lisää mustikat ja sokeri. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200 asteessa uunin alaosassa n. 40 min, kunnes on kypsää. Ripottele paistamisen jälkeen pinnalle sokeria makusi mukaan. Tarjoa vaniljajäätelön tai kerman kanssa.