Nämä olivat hyviä keksejä. :P Tykkään muutenkin tosi paljon tuosta wiener nougat crushista. Näitä kannattaa syödä mahdollisimman tuoreina, seuraavana päivänä nämä ovat jo aika kovia... Ohje on Makuturistilta.

Wiener nougat crush-pikkuleivät

150 g voita

1 muna

1 1/2 dl sokeria

3,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 1/2 tl vanilliinisokeria

150 g (1 pussi) Wiener nougat crushia

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi, lisää muna. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vanilliinisokeri keskenään ja sekoita nätisti munavoisokerivaahtoon. Lisää wienernougatrouhe ja kääntele tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan rauhoittua jääkaapissa muutama kymmenen minuuttia, kunnes vähän helpompaa käsitellä.

Pyörittele jähmeästä taikinasta palloja (n. 2-3 cm läpimitaltaan) ja asettele leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja litistä sopivasti. Jätä pallojen väliin sopivasti tilaa, ettei kekseille tule ahdasta uunissa levitessään. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 7-8 minuuttia, uunista riippuen, tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.