Kuten olette varmaankin huomanneet, en ole lisäillyt pitkään aikaan reseptejä. Syynä on yksinkertaisesti ajan puute. Läksyihin ja kokeisiin on pitänyt panostaa ja aikaa menee myös joululahjojen tekemiseen. Yritän viimeistään joululomalla alkaa taas kokkailemaan ja leipomaan ja lisäilen myös ohjeita tänne blogiin. :)

Olin su 23.11.-pe 28.11 Saksassa, Saarlandin osavaltiossa, pienessä kaupungissa nimeltä St Wendel. Meidän koulu on mukana Comenius-projektissa, ja koulustamme lähti 10 oppilasta ja 5 opettajaa Saksaan projektivierailulle. Eli St Wendelin "Gymnasium Wendelinum"-koulu toimi ensin isäntäkouluna meille suomalaisille ja italialaisille. Teimme projektia jonka aihe oli "Young people and human rights". Sen lisäksi ehdeimme kuitenkin viikon aikana tutustumaan Saarbruckeniin, shoppailemaan, käymään Rooman vallanaikaisessa kylässä nimeltä Borg, olemaan hallinnollisilla vierailuilla ym.. Me oppilaat majoittauduimme isäntäperheisiin, jokainen omaan. Perheessä oli samanikäinen ja samaa sukupuolta oleva nuori, joka luultavasti tulee Suomeen, meidän kouluumme ensi huhtikuussa. St Wendel oli mahtava paikka ja viikko oli todella antoisa! Voisi lähteä uudestaan, vaikka ensi kesänä... =)

Koska minulla ei ole digikameraa, en saa laitettua tänne kuvia ennen kuin olen lähettänyt filmirullani ja saanut ne kuvina. Minulla on kyllä kännykässä hyvä kamera, mutta en käyttänyt sitä reissulla. Joten, lisäilen kuvia matkasta myöhemmin.