Tein tätä tuossa kuuden aikaan tänään. Sain yhden kotsanläksyn tehtyä, jee. :D Hyvää oli, tällä ohjeella tulee vaan kauhean vähän, kannatta tehdä vaikka kaksinkertainen. Tällä ohjeella riittää kolmelle.

Toscaomenat

4 hapahkoa omenaa

1/2 sitruunan mehu

Kuorrutus:

50 g margariinia tai voita

1/2 dl sokeria

1 rkl vehnäjauhoja

1 tl vanilliinisokeria

1 rkl maitoa

1 dl kaurahiutaleita

Vuokaan:

öljyä

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen ja voitele vuoka. Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat. Leikkaa omenat sentin paksuisiksi viipaleiksi ja lado vuokaan. Puserra pinnalle sitruunan mehua ja laita vuoka uuniin. Mittaa kuorrutuksen ainekset pieneen kattilaan ja kiehauta varovasti sekoittaen. Nostele kuorrutusta omenien päälle ja kypsennä 200 asteessa uunin keskitasossa niin kauan, että omenat pehmenevät ja kuorrutus saa vähän väriä. Tarjoa omenien lisänä vaniljakastiketta tai pehmennettyä vaniljajäätelöä.